Avís
  • EU e-Privacy Directive

    This website uses cookies to manage authentication, navigation, and other functions. By using our website, you agree that we can place these types of cookies on your device.

    View e-Privacy Directive Documents

Paviments Catània, SL - PAVICAT
Adreça:
Lleida, 13 BX
Manresa - Barcelona
Catalunya
08242
Spain

Correu electrònic: Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la.
Telèfon: 93 878 40 26
Fax: 93 875 74 32
Número de telèfon mòbil: 610 29 58 78
http://www.pavicat.com

Informació: En compliment del que estableix la Llei Orgànica 15/1999, el 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, t'informem que mitjançant la complimentació del present formulari estàs donant el consentiment exprés a que les seves dades personals quedin incorporades i siguin tractats en un fitxer de www.pavicat.com amb la finalitat de poder gestionar la teva sol·licitud. Aquest fitxer serà gestionat pel responsable de fitxer que s'indica en el nostre document d'avís legal i política de privacitat.
Així mateix, llevat que manifestis expressament el contrari, es podran utilitzar les teves dades personals per mantenir-te informat de notícies i novetats relacionades amb els nostres serveis.

Et garantim que sota cap concepte, aquestes dades seran compartits o cedits a tercers i t'informem de la possibilitat que exerceixis els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició a la recollida de les dades de caràcter personal mitjançant correu electrònic o bé directament mitjançant els enllaços de baixa automàtica continguts en totes les comunicacions enviades per www.pavicat.com, o bé, mitjançant el formulari de contacte de la nostra web.

 replica rolex watches replica rolex watches chanel outlet replica rolex watches chanel replica replica handbags rolex replica replica burberry longines replica chanel replica