Avís
  • EU e-Privacy Directive

    This website uses cookies to manage authentication, navigation, and other functions. By using our website, you agree that we can place these types of cookies on your device.

    View e-Privacy Directive Documents

Pressupost Online

Si vol rebre un pressupost personalitzat, seleccioni el tipus de paviment i ompli el formulari que li apareixerà després.

Nota: Totes les dades son tractades exclusivament per l’elaboració dels pressupostos, i no son cedides, prestades, canviades ni venudes a segones persones ni entitats. Estan així mateix, protegides per les lleis de tractament de dades personals, i vostè podrà sol·licitar per escrit, fax o e-mail, que siguin eliminades de les nostres bases de dades.

Utilitzi el model de pressupost genèric en el cas de que el seu paviment no s’adapti a cap dels altres tres models, ja sigui per les característiques del mateix o en el cas de que desitgi pressupost de pintures, autoanivellants, recrescuts o morters.

En el cas de que tingués qualsevol problema amb l’enviament dels formularis (alguns exploradors, antivirus i tallafocs es comporten de forma estranya al detectar l’enviament de dades per Internet), utilitzi els mètodes indicats a continuació, per fer-nos arribar la seva sol·licitud.

Telèfon: 93 878 40 26 (directe amb comercial)

Fax: 93 875 74 32

e-mail:  Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la

 

 

 
replica rolex watches replica rolex watches chanel outlet replica rolex watches chanel replica replica handbags rolex replica replica burberry longines replica chanel replica