Avís
  • EU e-Privacy Directive

    This website uses cookies to manage authentication, navigation, and other functions. By using our website, you agree that we can place these types of cookies on your device.

    View e-Privacy Directive Documents

Resines

En la indústria alimentària, química i farmacèutica cada vegada són més necessaris els tractaments de suports horitzontals amb la finalitat d'adequar les instal·lacions actuals a les necessitats de sanitat i higiene, i s'eliminen els suports tradicionals de formigó, terratzo o rajoles que contenen juntes i que  actualment no són de  compliment adequat.

El paviment de resines EPOXY aconsegueix superfícies contínues, sense juntes, fàcils de netejar i sense racons que afavoreixin l'aparició o l'acumulació de pols, fongs o bacteris, gràcies als acabats que es porten a terme en sòcols mitjançant mitja canya que permeten una perfecta unió del terra i les parets.

Resines

Resines

     

Normativa vigent: CEE 93/43 (DL 26/05/97) i 92/42 (DPR 14/01/97 Nº 54)

 
replica rolex watches replica rolex watches chanel outlet replica rolex watches chanel replica replica handbags rolex replica replica burberry longines replica chanel replica