Avís
  • EU e-Privacy Directive

    This website uses cookies to manage authentication, navigation, and other functions. By using our website, you agree that we can place these types of cookies on your device.

    View e-Privacy Directive Documents

Antiestàtics i Conductius

Revestiment a base de resines epoxi, de dos components, exempt de dissolvents, que s'empra per la realització de revestiments conductors de la electricitat d'acord amb la norma DIN 51953.

Són paviments conductors del corrent electrostàtic de fàcil aplicació i que garanteixen la conductivitat en tota la seva extensió, sense les complicades estructures reticulars que promouen altres sistemes.

Resulta un tractament idoni en sales d'ordinadors, quiròfans, indústria elèctrica i electrònica, magatzem d'explosius i productes químics.

Els seus principals avantatges pel que fa als paviments antiestàtics convencionals són: la seva higiene, per mancar de juntes, la seva resistència mecànica, doncs suporta tràfic pesat i càrregues puntuals elevades, i la seva fiabilitat, doncs té major estabilitat en el temps pel seu menor envelliment.

Recobriment conductiu per a facilitar la descàrrega de les partícules elèctriques presents en zones sensibles, on pugui ocasionar riscos, tant per a les persones com per als processos de fabricació o manipulació de sofisticats elements sensibles a les descàrregues elèctriques.

 
replica rolex watches replica rolex watches chanel outlet replica rolex watches chanel replica replica handbags rolex replica replica burberry longines replica chanel replica